Щампован бетон, декоративен бетон - Салмеро ООД
Щампован и декоративен бетон - Салмеро ООД
Импрегнатори  и  лакове  за  бетон
       ДЕКСТОУН P015 Акрилатен бързосъхнещ лак.    Предназначен е за лакиране на повърхности от щампован бетон, прилага се успешно и при шлайфани бетонови повърхности и естествени каменни облицовки. Проявява патиниращия ефект на отделителния слой при щампованите повърхности.
       Разфасовка - бака 18 л

       ДЕКСТОУН Р015S - Акрилатен бързосъхнещ лак, предназначен за втори слой върху лакираните с ДЕКСТОУН P015 щамповани бетони. Подходящ е и за нанасяне върху порьозни повърхности. Проявява патиниращия ефект на отделителния слой при щампованите повърхности.
       Разфасовка - бака 18 л

       ДЕКСТОУН СИЛ - Силиконов бързосъхнещ лак. Предназначен е за обработка на бетонови повърхности с повишени изисквания за хидрофобност и алкалоустойчивост. ДЕКСТОУН СИЛ проявява патиниращия отделителен слой и увеличава яркоста на цетовете. Материалът придава антистатични свойства на обработената повърхност. Това го прави изключително подходящ при изпълнението на каменно-водни каскади, алпинеуми, фонтани и изкуственни скали.
       Разфасовка - бака 18 л

       ДЕКСТОУН СИЛ N - Силиконов бързосъхнещ лак. Предназначен е за обработка на бетонови повърхности с повишени изисквания за хидрофобност и алкалоустойчивост. ДЕКСТОУН СИЛ N не променя цвета на обработваната повърхност. Това го прави подходящ за употреба при бетонни скулптури и естествен камък, при които не се допуска промяна на натуралния цвят на изделието.
       Разфасовка - бака 18 л

       ДЕКСТОУН АКВА - Лак на водна основа, предназначен за бетонни повърхности. Предпазва повърхността от замърсявания и повишава износоустойчивостта.
Екологичен продукт, без мирис.
       Разфасовка - бака 18 л


       ДЕКСТОУН АКВАСИЛ - лак на водна основа със силиконов полимер, предназначен за обработка на бетонови повърхности с повишени изисквания за хидрофобност и алкалоустойчивост. Предпазва повърхността от замърсявания и повишава износоустойчивостта. Екологичен продукт, без мирис.
       Разфасовка - бака 18 л

       ДЕКСТОУН МАТ - Матов акрилатен бързосъхнещ лак.    Предназначен е за лакиране на повърхности от щампован бетон.  Прилага се успешно и при шлайфани бетонови повърхности и естествени каменни облицовки.
Проявява патиниращия ефект на отделителния слой при щампованите повърхности.
       Разфасовка - бака 18 л


       Противоплъзгаща добавка (Anti slip) - Прахообразен продукт на полимерна основа, който се добавя към лака. При движение повишава сцеплението с настилката и предпазва от подхлъзване. Подходящ за басейни и аквапаркове, с цел предпазване от травми и наранявания.
       Разфасовка - бака 18 л
Лаковете и импрегнаторите от системата ДЕКСТОУН са разработени за запечатващ, завършващ слой за щампован бетон и върху системата за вертикално декоративно щамповане. Те допълнително заздравяват повърхността, предпазват от проникване на вода и замърсявания, запазват от стареене цвета на щампованата повърхност и проявяват цвета на патиниращия отделителен слой.
Характеризират се с алкалоустойчивост, прозрачност, износоустойчивост и устойчивост на ултравиолетова (UV) светлина - важни предпоставки за безпроблемната дългогодишна експлоатация на щампованата повърхност.
Импрегнатори и лакове за щампован и декоративен бетон
Bookmark and Share
Творческо настроение през най-прекрасния сезон, успехи и късмет!
Български
English
Банско
© 2007-2014 Салмеро ООД
Никаква част от този сайт не може да бъде репродуцирана без изричното писмено съгласие на Салмеро ООД
© AlexMan - Web design
Контакти Салмеро ООД
Гласувайте за този сайт!

Салмеро ООД предлага също така редица спомагателни материали за щампован и декоративен бетон, вертикално щамповане, шлайф бетон, декоративни настилки, изкуствени скали и водопади.
Спомагателни материали за щампован и декоративен бетон
Жизнерадостна и творческа пролет!