Салмеро ООД Лого
Салмеро ООД

Бетонконтакт - ДИТЕКС - контакт
Представлява композитен материал на основа водна полимерна дисперсия в комбинация с пълнители и специални добавки.
Предназначен е за подобряване на сцеплението на основата с различни строителни материали.
Нанася се върху повърхности, за които е необходимо да осъществят добър контакт с бетон, мазилки или строителни лепила.
Има добра адхезия към бетони (гладки и плътни), гипсова мазилка, гипсокартон,експандиран и екструдиран полистирол, битумни и асфалтови хидроизолации и др.

Грунд ДИТЕКС-Г
Импрегниращият грунд Дитекс-Г е на основа на акрилатна дисперсия и специални добавки.Предназначен е за импрегниране и заздравяване на циментови, варово-циментови и др.повърхности за вътрешна и външна употреба, като едновременно с това подобрява тяхната водоустойчивост. Подходящ е за обработка на стари и нови бетонни повърхности, като подготовка за полагане на декоративен бетон и състав за вертикално щамповане.

Противоплъзгаща добавка (Anti Slip)
Прахообразен продукт на полимерна основа, който се добавя към лака. При движение повишава сцеплението с настилката и предпазва от подхлъзване. Подходящ за басейни и аквапаркове, с цел предпазване от травми и наранявания.

Салмеро ООД предлага следните спомагателни материали за щампован бетон, вертикално щамповане, декоративен бетон, шлайф бетон, декоративни настилки, изкуствени скали и водопади:

ДЕКОФЛЕКС
Полимерна добавка на основа водна акрилатна дисперсия. Предназначена е за подобряване на физическите и химическите показатели на циментовите смеси - еластичност, водоплътност, обработваемост и адхезия.

ДЕКОФЛЕКС-Е 
Продуктите от групата ДЕКОФЛЕКС-Е са предназначени за щамповане при малки дебелини (1-3см) - за каменно-водни каскади, изкуствени скали, водопади, за декоративно щамповане на вертикални повърхности.

Пластификатори

Полипропиленови фибри
Обработени нишки от полипропилен. Добавят се към бетон, замазки или мазилки с цел дисперсно армиране, предпазване от пукнатини при набиране на първоначална якост, тиксотропиране.

Алкалоустойчиви стъклени фибри

ПАН (полиакрилонитрил) фибри

Метални фибри
Bookmark and Share
Успехи, здраве, щастие, късмет!
Български
English
Спомагателни материали за щампован и декоративен бетон
© 2007-2014 Салмеро ООД
Никаква част от този сайт не може да бъде репродуцирана без изричното писмено съгласие на Салмеро ООД
© AlexMan - Web design
Контакти Салмеро ООД
Банско
Гласувайте за този сайт!
Импрегнатори и лакове за щампован и декоративен бетон
Салмеро ООД предлага също така и лакове и импрегнатори от системата  ДЕКСТОУН, разработени за запечатващ, завършващ слой за щампован бетон и върху системата за вертикално декоративно щамповане.
Щампован и декоративен бетон - Салмеро ООД
Жизнерадостна и творческа пролет!